Welcome to the
Söl'ring Hof

The Söl'ring Hof on Sylt!
The Hotel in the dunes of Rantum.

At this point we could list all the wonderful advantages of our 5-star luxury hotel – tell you all about the unique location on the dune, the unobstructed sea view, the exclusive flair and the intimate charm that makes your stay with us so special. But the best way to see all this for yourself is to visit us in this wonderful place.

But – and we cannot emphasise this enough – it is the people who make the Söl’ring Hof what it is. A very special workplace for 55 employees who together look after you in one of our 15 rooms, maisonettes or suites – who are there for you with a lot of passion, fulfil wishes, pamper you and give the Söl’ring Hof its unmistakable Nordic-noble character: exclusive understatement, unagitated, relaxed and very warm-hearted.

Wir sagen Moin

und begrüßen Sie im Söl'ring Hof auf Sylt

An dieser Stelle könnten wir Ihnen all die wunderbaren Vorteile unseres 5-Sterne-Luxushotels aufzählen – Ihnen vorschwärmen von der einzigartigen Lage auf der Düne, dem unverbauten Meerblick, das exklusive Flair und den intimen Charme anpreisen, der Ihren Aufenthalt bei uns so besonders macht. Von all dem können Sie sich aber am besten überzeugen, wenn Sie uns an diesem herrlichen Ort besuchen.

Aber – und das können wir gar nicht genug betonen – es sind die Menschen, die den Söl’ring Hof zu dem machen, was er ist. Ein ganz besonderer Arbeitsplatz für 55 Mitarbeiter, die sich gemeinsam um Sie in einem unserer 15 Zimmer, Maisonetten oder Suiten kümmern – die mit viel Leidenschaft für Sie da sind, Wünsche erfüllen, verwöhnen und dem Söl’ring Hof seinen unverwechselbaren nordisch-noblen Charakter verleihen: exklusives Understatement, unaufgeregt, entspannt und sehr warmherzig.

Aber – und das können wir gar nicht genug betonen – es sind die Menschen, die den Söl’ring Hof zu dem machen, was er ist. Ein ganz besonderer Arbeitsplatz für 55 Mitarbeiter, die sich gemeinsam um Sie in einem unserer 15 Zimmer, Maisonetten oder Suiten kümmern – die mit viel Leidenschaft für Sie da sind, Wünsche erfüllen, verwöhnen und dem Söl’ring Hof seinen unverwechselbaren nordisch-noblen Charakter verleihen: exklusives Understatement, unaufgeregt, entspannt und sehr warmherzig. 

Das ganze Team schickt herzliche Grüße und freut sich auf Ihren Besuch

JPs lunch!

Daily at 13:00 
Take a look at our lunch menu – here you can find our daily changing main course.

Summer menu

Snack

smoked potato / whitefish roe

sourdough bread / salted butter

Appetizer

ox heart tomato / marjoram oil / tomato essence € 17,-

Main course daily changing

Monday, 07 August:
Ragout of farm chicken, couscous pomegranate € 43,-

Tuesday, 08 August:
Exclusive cooking course

Wednesday, 09 August:
Spinach dumplings / cream cheese / onion € 39,-

Thursday, August 10:
Cooking course Snack&Fingerfood

Friday, August 11:
Baked fish á la Söl’ring Hof € 49,-

Saturday, August 12:
Sole Grenoble style € 69,-

Sunday, August 13:
Milk-fed veal chop / bean cassoulet € 59,-

Monday, August 14:
Cassoulet of North Sea fish / crab / cauliflower / dill € 44,-

Tuesday, August 15:
Fregola Sarda / broccoli / almond / lemon € 39,-

Wednesday, August 16:
Steak Tatar / capers / sour cream / consommé € 52,-

Thursday, August 17:
Stew of North Sea fish / summer vegetables € 44,-

Friday, August 18:
Baked fish á la Söl’ring Hof € 49,-

Saturday, August 19:
Cod / crustacean vinaigrette / hot peppers / pea € 42,-.

Sunday, August 20:
Norway lobster / tortellini / herb fumet € 62,-

Monday, August 21:
Exclusive booking – no lunch

Tuesday, August 22:
Stuffed artichoke / peppers / farm cheese cream / olive € 39,-

Wednesday, August 23:
Homemade pasta with chanterelles € 39,-

Thursday, August 24:
Exclusive cooking course

Friday, August 25:
Baked fish á la Söl’ring Hof € 49,-.

Saturday, August 26:
Exclusive degustation

Sunday, August 27:
Fried sea bass
potato-olive cream / fennel € 48,-

Monday, August 28:
Hörnum mussel
champagne foam / dill / root vegetables € 41,-

Tuesday, August 29:
Lobster thermidor / spinach / sabayon € 69,-

Wednesday, August 30:
Roasted salmon tartare
buttermilk / cucumber / radish € 46,-

Thursday, August 31:
Seafood cooking course

Friday, 01 September:
Baked fish á la Söl’ring Hof € 49,-

Friday, September 02:
Sole Grenoble style € 69,-

Dessert

Vineyard peach / lavender ice cream / caramelized wafer € 17,-